АСТАРТА ініціює системну співпрацю із Національним університетом харчових технологій

Агропромисловий холдинг «Астарта-Київ» ініціює системну співпрацю із Національним університетом харчових технологій (НУХТ). Менеджмент компанії переконаний, що підвищення ефективності та глобальної конкурентоздатності продукції на основних напрямах спеціалізації: виробництві цукру та молока, переробці сої та у виробництві біогазу має бути забезпечений, у тому числі, шляхом залучення висококваліфікованих кадрів. При цьому, дуже важливо заохочувати до роботи молодих фахівців, які зможуть опановувати нові технології, організувати технологічні та бізнес-процеси.

Головними напрямками співпраці стануть підготовка кадрів та підвищення кваліфікації. Так, будуть розроблені програми стажування для кращих студентів Університету на підприємствах АСТАРТИ. Крім того, проводитимуться спецкурси та майстер-класи від провідних фахівців компанії для студентів Університету. Це дасть їм змогу ознайомитися із найкращими світовим та вітчизняним досвідом цукрового виробництва, переробки сої та тваринництва. Також АСТАРТА запрошує на свої підприємства для ознайомлення із сучасними технологічними процесами у практиці як студентів, так і викладачів університету.

Серед співробітників АСТАРТИ більш ніж 90 ключових фахівців починали свій професійний шлях із цього університету. В тому числі, завдяки їх зусиллям за 22 роки років розвитку АСТАРТА виросла у провідну українську агрокомпанію.

НУХТ є одним із найстаріших в Україні, провідним ВНЗ в напрямку підготовки кадрів для харчової промисловості. Університет нещодавно відзначив 130-річний ювілей. Його першою спеціалізацією було саме цукрове виробництво.