АСТАРТА поділилася своїм досвідом з виходу на IPO

Протягом останніх трьох років цей Самміт став хорошою платформою для обговорення тенденцій у сфері залучення капіталу та стратегій розміщення акцій. Вже більше двохсот керівників провідних українських компаній різних галузей економіки країни відвідали попередні заходи. Цього року одним з доповідачів Самміту став керівник служби внутрішнього аудиту Агропромхолдингу Валерій Ласьков. Його доповідь "Досвід проведення IPO на Варшавської фондової біржі" викликала особливий інтерес у слухачів, які після теоретичних секцій заходу змогли отримати практичні поради з виходу компанії на IPO, як кажуть, з перших рук.

Генеральний директор Foyil Securities Олександр Сандул у листі подяки керівництву АСТАРТИ відзначив: "Самміт не мав би такого успіху без участі Вашої компанії і Вашого особистого внеску в його проведення. Ваша доповідь викликала велику зацікавленість у делегатів Самміту та представників ЗМІ. Ми із задоволенням відзначаємо велику кількість публікацій в пресі та широке освітлення конференції на телебаченні".