Підписання кредитної угоди між "Астарта-Київ" та ABN AMRO BANK - Прес-реліз

18 жовтня 2007 року Національний банк України зареєстрував кредитну угоду, підписану ТОВ фірма "Астарта-Київ" та голландським банком ABN AMRO BANK N.V 9 жовтня 2007 року. Відповідно до угоди, банк відкриває холдингу кредитну лінію у розмірі  25 млн. дол. США. Залучені фінансові ресурси будуть направлені на поповнення обігових коштів підприємства та оптимізацію кредитного портфеля, що дозволить підвищити ефективність бізнесу. "Астарта-Київ" отримала у переговорному процесі з західним банком досить вигідну процентну ставку, яка може зрівнятися лише з вартістю кредитних ресурсів для найвідоміших українських компаній.

З приводу успішного завершення процесу підписання договору, Генеральний директор холдингу "Астарта-Київ" Віктор Іванчик заявив: "За важливістю і цінністю для нашого бізнесу цей кредитний договір можна порівнювати з виходом компанії на IPO у 2006 році".
Банк ABN AMRO, маючи штаб-квартиру у Нідерландах, є міжнародною банківською групою, яка веде свою історію з 1824 року. Він представлений у 53 країнах cвіту та має більше 4500 своїх відділень у Європі, Північній та Південній Америці, Африці, Азії та Австралії. Банк ABN AMRO надає послуги корпоративним та приватним клієнтам, його штат складає більше ніж 105 000 штатних працівників по всьому світу. Станом на 31 грудня 2006 року активи банку становили  987  мільярдів EUR. У цьому місяці акції Банку ABN AMRO були придбані консорціумом, що складається з Королівського Банку Шотландії, Santander Banco і Банку Fortis.